Overslaan en naar de inhoud gaan

Wil jij van helpen je beroep maken? Dan is de opleiding huishoudhulp écht iets voor jou.

 

 

 

 

flyer huishoudhulp

Een huishouden regelen is een echte kunst. Elke dag voer je tientallen grote en kleine taken uit voor gezinnen, ouderen of alleenstaanden. Huishoudhulp zijn betekent: het huis netjes houden, zorgen voor proper gewassen kleren, kunnen strijken als de beste, kleine problemen oplossen en nog zo veel meer. Een fijne job waarvoor je veel geeft, maar ook veel terugkrijgt. De dankbaarheid en de vriendschap van de mensen bij wie jij aan de slag bent, zijn van onschatbare waarde.

Word huishoudhulp, met CVO Brussel.

“Snel de vele gezinnen in ons land te hulp, en steek een handje toe bij ouderen in nood"

Korte intro

 

Ja maar, is daar vraag naar?

Huishoudhulpen zijn er altijd te weinig. Door een drukke agenda en de combinatie carrière/gezin hebben mensen steeds minder tijd over. Ze hebben het dan ook steeds moeilijker om alle taken gedaan te krijgen. Schiet de vele gezinnen die ons land rijk is te hulp, en steek een handje toe bij ouderen in nood. Voltijds, of in bijberoep.

De dienstencheques maken het toegankelijk voor iedereen.

Is het wel voor mij?

Wil jij van helpen je beroep maken?  En ben je graag dag in dag uit met mensen bezig? Dan is de opleiding huishoudhulp écht iets voor jou. Deze opleiding staat dan ook open voor iedereen.

De docent vertelt

 

Toekomst

Een voorproefje van jouw toekomst

Nadat je afgestudeerd bent bij CVO Brussel, ben je klaar voor de arbeidsmarkt. Meld je aan bij een dienstenchequebedrijf of rechtstreeks bij een klant. En maak een verschil in iemands leven door te helpen.

 

 

 

Inschrijven