Overslaan en naar de inhoud gaan

We dompelen je onder in geuren, kleuren en smaken.

Inschrijven Icon/Subscribe Created with Sketch.

Hou jij van wijnen, en wil je ze graag goed kunnen beoordelen? Dan is deze COOVI opleiding exact waar je naar op zoek bent.

Wijnkenner: een mooie titel, niet? In deze opleiding maken we van jou een wijnspecialist pur sang. We dompelen je onder in geuren, kleuren en smaken en laten je Franse, Duitse, Spaanse, Italiaanse, Zuid-Afrikaanse, en nog vele andere wijnen degusteren. Leer appreciëren en beoordelen, en pik er meteen de beste fles uit. Word wijnkenner, met COOVI.

Een stevige basis is nodig als je aan de slag wil in de wereld van de wijn.

Ja maar, is daar vraag naar?

Wie iets wil betekenen in de wereld van de wijn, moet een stevige basis hebben. In de horeca, bij traiteurs, bij wijnaankopers: de jobmogelijkheden zijn uitgebreid om als wijnkenner aan de slag te gaan.

Is het wel voor mij?

Hou jij van wijnen, en wil je ze graag goed kunnen beoordelen? Dan is deze COOVI opleiding exact waar je naar op zoek bent. Van identificeren tot degusteren en beoordelen: wij maken van jou een kenner! Sluit je aan bij cursisten die van overal komen: van werknemers tot zelfstandigen, van beginners tot semi-professionelen: bij ons leer je de kneepjes van het vak en scherp je je techniek aan.

Toekomst

Een voorproefje van jouw toekomst

Nadat je afstudeert bij COOVI, kan je alle kanten op met je kennis. Ga aan de slag als wijnaankoper, als horeca-uitbater,...

Wil je zelfstandig iets beginnen? Ook daar kan COOVI een rol in spelen. De opleiding bedrijfsbeheer zet je op weg naar jouw eigen zaak.

Droom groots. Wat houdt je tegen?

Inschrijven
Wijnkenner bij COOVI