Overslaan en naar de inhoud gaan

Wij stomen je klaar voor het ondernemerschap.

Inschrijven Icon/Subscribe Created with Sketch.

In de opleiding bedrijfsbeheer draait alles om flexibiliteit! Dankzij de combinatie van lessen op de campus en leren bij jou thuis kan je flexibel aan je opdrachten werken.

Sta je te popelen om een eigen zaak te beginnen? Heb je een onstuitbare drive om te ondernemen of wil je eindelijk van je passie je (bij)beroep maken? Laat je dan bij COOVI omvormen tot een heuse zelfstandige. Wij wakkeren het ondernemersvuur in jou aan en leiden je langs een weg vol businessplannen, tips & tricks en regels om succesvol te starten. Beheers de broodnodige terminologie, ontwijk de valkuilen van starters en begin als een pro aan de onderneming van je leven. Leer ondernemen, met COOVI.

COOVI wapent je om als ondernemer aan de slag te gaan.

Heb ik het nodig?

Als je in België met een eigen zaak wilt starten, moet je een ondernemingsnummer aanvragen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en je kennis van bedrijfsbeheer bewijzen. Voor wie eerder een bachelor- of masterdiploma behaalde is dit getuigschrift niet nodig. De opleiding is nochtans wenselijk voor iedereen die een zaak wil starten, omdat COOVI je tot in de puntjes voorbereid en wapent om als ondernemer aan de slag te gaan.

Is het wel voor mij?

Onze cursisten komen van overal. Net van de schoolbanken of al lang aan het werk: wie met een zaak wil starten, kan bij ons terecht. In de opleiding bedrijfsbeheer draait alles om flexibiliteit! Dankzij de combinatie van lessen op de campus en leren bij jou thuis kan je flexibel aan je opdrachten werken.

Docenten

Luc Sollie
Luc Sollie

Ik hou van boekhouden, wetgeving en belastingen. Mensen die starten met een eigen zaak sta ik graag bij. Ook cursisten die zich willen bijscholen in bedrijfsbeheer kunnen op mij rekenen. Een deel van de lessen wordt via computer gegeven. Hiervoor heb ik zelf oefeningen uitgewerkt. Cursisten kunnen die online maken en krijgen onmiddellijk hun score, de oplossing en feedback. Naast de klassieke lessen en de oefeningen op PC zijn er ook vrije consultatiemomenten waarbij cursisten individueel of in groep bij mij terecht kunnen.

Toekomst

Een voorproefje van jouw toekomst

Nadat je afstudeert bij COOVI, kan je je droom waarmaken. Het businessplan dat je leerde maken in de les ligt immers al klaar! Eerdere cursisten startten al met een eigen bakkerij, een bouwbedrijf gespecialiseerd in renovaties, een fietsenwinkel, een taverne, een tuinbouwbedrijf,...

Droom groots. Wat houdt je tegen?

Inschrijven

Maak kennis met de CVO COOVI alumni

Michel van Rhijn
Michel Van Rhijn

Enkele jaren geleden wou ik starten als concertfotograaf. Ik volgde fotografie bij CVO COOVI en de bal ging aan het rollen. Nu schuim ik concerten af. Ik geniet met volle teugen van het leven en van mijn passie. Ik krijg ook andere foto-opdrachten, zoals trouwfeesten, communies en fotoshootings voor kleine zelfstandigen. Ik werk al enkele jaren als fotograaf in bijberoep. En wat mijn boekhouder vertelt, klinkt niet langer als Chinees, dankzij de opleiding bedrijfsbeheer die ik ook bij COOVI volgde”.

Ciske De Staerke
Ciske De Staerke

Mijn fiets is mijn hobby en mijn beroep. In 2013 opende ik ‘Zennevelo’ in Sint-Pieters-Leeuw. Mijn specialiteit bestaat uit stadsfietsen verkopen en herstellen. Dankzij de lessen bedrijfsbeheer verliep de opstart van mijn bedrijf bijzonder vlot.